Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inför: Liverpool FC - Manchester United

Liverpool har vunnit sina två senaste matcher och formen talar för dom. En del snack om att Aurelio skulle få börja från start idag men det tvivlar jag starkt på. Jose Enrique har spelat fantastiskt bra dom matcher han har fått börja från start. 

Mest anmärkningsbart är att Steven Gerrard ska få börja från start denna match. Ser ut som att det är Gerrard och Lucas på mittfältet. Jag hade hellre velat se att Charlie Adam istället för Gerrard. Det är en väldigt stor tyngd för Gerrard att börja en sådan här match som detta mötet innebär. Steven Gerrard har vart borta från fotbollen sen Mars.

United är starka och det vet vi om. Men laget har inte varit det dominerande de senaste matcherna. I bagaget har United tre poäng mot Norwich och ett kryss mot Stoke. Uppgiften blir stor för Carra och Skrtel att behålla lugnet i Liverpool försvaret. Det kan bli svårt med Rooney och Welbeck hårt pumpandes mot straffpunkten.

"Matchen mellan Liverpool FC - Manchester United är det största mötet i fotbollen. Större än Real Madrid mot Barcelona." Sir Alex Ferguson till BBC.

Jag tror resultatet blir 1-1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?