Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ängelholm och drömmar..

Mats Karlsson, ordförande Ängelholms FF
Ängelholm. Denna fotbollsklubb som kanske kommer upp i Sveriges högsta division tills nästa säsongstart. Men nu när det har gått så bra för dom och det är dags för att kvala in sig i Allsvenskan så finns det inga pengar. Det är helt sopprent i ekonomin.

Ledningen har lovat spelarna stora bonusar om laget klarar sig upp till Allsvenskan. Visst, det låter ju jättebra och lovande. Men något klubben inte hade väntat sig är att deras arena behöver underhåll innan det är spel för Allsvenskan. Det finns många faktorer som inte klubben har verkat noterat..

  • Rusta upp arenan. Ska man spela Allsvenskan så måste arenan hålla "Allsvensk standard". Det är allt från korvförsäljning till SvFFs säkerhetsaspekter.
  • Glöm inte att en polis ska kosta 950:-/T. Deras uppgift är att hålla koll på lagets supportrar. Även borta fansen. Malmö FF fansen kommer med minst 2.000st fans från Malmö, sen har vi Helsingborg också. Prissumman kommer vara skyhög.
  • Att spelarna ska spela fotboll i Allsvenskan är också en kostnadsfråga. Spelarna vill ha högre lön och fler bonusar. 
  • Det krävs pengar för att hålla sig borta ifrån nedflyttning. Det ska värvas spelare också!
  • Ledningen vill ha bättre lön och det krävs bättre läkare etc..
  • Banklån ska betalas.
  • Lycka till!
- Men att säga i dag att vi ska göra en satsning och köpa spelare vore oerhört korkat. Mats Karlsson, ordförande i klubben. Med den inställningen kommer Ängelholm åka ur Allsvenskan. Det kan vi enas om allihopa här.

Hur detta kommer sluta för ÄFF är intressant. Hur kommer det sluta? Idag möter Skåningarna Syrianska i kvalet mot Allsvenskan. Vi får se hur det går helt enkelt. Personligen vill jag inte att klubben ska gå i konkurs, så det är nog bäst om dom skippar Allsvenskan nästa år.

/ Alexander

1 kommentar:

Kenneth Lundvall sa...

Tror faktiskt inte att någon bryr sig om sånt här onödigt trams. Håll er till LA Liga istället era jävla kyckling-ungar.

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?