Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagen efter Londonderbyt

2-1 till Spurs, en rättvis seger. Sett till startelvorna gjorde Arsenal en bättre match än vad Tottenham gjorde. Men Spurs var det lag som skapade flest och bäst chanser medan Arsenal mest rullade runt bollen och inte riktigt hittade rätt.

 Det var så uppenbart att både Cesc och Nasri saknas något oerhört. Matchanalyser finns att läsa överallt i tidningar och på nätet. Jag kommer inte att ge mig på någon längre analys utan vill mer konstatera;
  • Spurs vann rättvist och kommer att ge Liverpool en rejäl match om 4e-platsen
  • Arsenal kommer inte att vinna en titel så länge som Arsene Wenger är kvar på sin post. Jag trodde det, men jag har svängt nu. Han säljer sina bästa spelare och vill inte ersätta dem. När han väl gör det är ersättarna av betydligt lägre kvalitet än vad de tidigare spelarna hade.
  • Arsenal blir som bäst 6a i år. Max.
  • Arsenals supportrar sjöng "det borde varit du, skjuten till döds i Angola, det borde varit du" till Adebayor under gårdagens match. Oerhört lågt och vidrigt på alla sätt. Det värsta är att ingen ledare eller spelare från laget har varit ute och tagit avstånd från ramsorna i media eller på twitter. Även det är vidrigt, lågt och ryggradslöst från de inblandades håll. Hoppas på att få se ett fördömande från Arsenals håll snart.
    Sergio Ramos hyllar Antonio Puerta efter Spaniens EM-guld 2008.
  • Det samma gäller Atlético de Madrids supportrar. De sjöng nidvisor om Sevillas avlidne spelare och spanska landslagsman Antonio Puerta under mötet mellan Atlético och Sevilla på Vicente Calderon igår. Även det är oerhört lågt, ett avståndstagande måste komma från klubbens håll snarast även där.
Nu tar vi nya tag för EM-kvalets sista och absolut viktigaste landslagssamling.

/Petter Östman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?