Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hett derby i London!

Bond och Redknapp på gårdagens träning
Det klassiska Londonderbyt är, trots att Chelsea lockar mest publik, är såklart Arsenal mot Tottenham. Idag möts dom båda lagen på White Hart Lane. Arsenal har börjat väldigt segt och Wenger har haft mer än problem. Men laget har spelat till sig tre raka vinster och har rätt självförtroende inför giganternas möte. 

Tottenham har hela två mindre spelade matcher än sina konkurrenter i tabellen. Skulle Tottenham ta tre pinnar idag så klättrar laget en placering och hamnar på sjätte plats, strax efter nyligen derbyvinnarna Liverpool FC.

Tottenham har en betydligt bättre spelartrupp till förfogande än vad Wenger har. Men egentligen är det bara att glömma vad laget har för spelare. När det är derby så är det Derby med ett stort D. Fansen runt om staden har pratat om mötet i ett flertal veckor innan. 

Tottenhams assisterande tränare Kevin Bond har uttalat sig - "Självförtroendet är högt och detta mötet är mer än en match. Idag möts vi på WHL och det kommer bli en fantastiskt inramning på söndag mot Gunners."

/Alexander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?