Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fotbollsmagasinet rankar de 10 mest överskattade spelarna!

Man blir så frustrerad när man ser en spelare i ett lag som inte ens behöver vara på planen. Idiotiska löpningar, fruktansvärda skott är bara två exempel av man kan se av en sådan spelare. Vi kommer lista tio spelare runt om i Europa. 

Vi börjar listan från den minst överskattade till den mest överskattade enligt oss på Fotbollsmagasinet.

10. ANDY CARROLL, Liverpool.

En extremt långsam anfallare i Liverpool som inte gör så mycket på planen. Han värvades från Newcastle till Liverpool för att han var bra på huvudet? Ingen har förstått denna värvningen. Den är lika torr och ointelligent som Leif "loket" Olsson. Han är definitivt inte värd den övergångssumman som Liverpool pungade ut för honom.

9. THEO WALCOTT, Arsenal.

Snabb... Vilka mer kvaliteter har killen? Alla Premier League lagen har genomskådat honom. Han löpningar är inte lika effektiva längre. Wenger vet inte hur han ska hantera honom. Jag tror att det finns en mycket bättre yttermittfältare där ute som Wenger har till sitt förfogande.

8. MARCELO, Real Madrid.

I detta oerhört duktiga fotbollslag så kryllar det av världsstjärnor; Ronaldo, Benzema och Özil för att nämna väldigt få. Hur fan Cristiano Ronaldo, Mesut Özil och eventuellt Kaka kan stå ut med den offensiva vänsterbacken är en gåta. En oslipad kniv är Marcelo som bara ligger i knivlådan.

7. DAVID DE GEA, Manchester United.

Tabbe efter tabbe efter tabbe. Vart och hur hittade United denna misslyckade målvakt? Han uppskattas i United men är ifrågasatt i hela Europa. Många ställer sig fortfarande frågan varför inte United gjorde mer i kampen om Manuel Neuer som nu spelar i Bayern.

6. DIDIER DROGBA, Chelsea.

Snabbheten, mentaliteten har försvunnit ifrån anfallaren Drogba. Han är nu 33 år gammal och han får fortfarande spela i Chelsea. Han har blivit oerhört långsam och viljan är så gått som bortblåst. Förstår att han får spela ändå, Torres är ju inte bättre han. Gå och lägg dig Drogba.

5. ANDREI ARSHAVIN, Arsenal.

"Den lilla tsaren". Han fick sitt gonombrott i VM Sydkorea 2002. En bluff spelare så det står härliga till! Att den ryska klubben Anzhi Makhachkala vill få tag i Arsavin kan man förstå till hundra procent. I Arsenal hör han inte hemma. "Tänk vad man hade kunnat göra med de 160 miljoner kronorna som ryssen kostade" - George Graham, forne Arsenal tränaren.

4. NICKLAS BENDTNER, Sunderland.

Världens bästa fotbollsspelare enligt han själv. Sunderland har stor potential till att kriga om internationella turneringar. Men med en lat dansk som inte vill springa 10meter på en fotbollsplan så kommer man aldrig dit. Sup ner dig Bendtner.

3. ROBINHO, AC Milan.

Får starta som vänsteytter alla matcher. Sämsta spelaren i Italien just nu! Kan inte ens göra mål när han står med bollen två meter ifrån målet. Han har missat så många avgörande lägen där till och med Håkan Mild hade gjort mål. Det värsta med Robinho är att han kallar sig för Brasse. Till en viss del han är kanske, men på planen är han en spelare som hör hemma i pojkallsvenskan. Shanghai Shenhua

2.  JAVIER PASTORE, PSG.

PSG värvade Argentinaren för 380 miljoner kronor! Prislappen får Pastore till plats nummer två. En osynlig anfallare/mittfältare som PSG lade ut 380 miljoner. Är detta parlamentet på TV4? Chelsea var med i budgivningen om Pastore med kunde inte ge mer för honom. De var nog smarta nog om att man inte ger ut så mycket pengar för en spelare. I Palermo spelade han 69 matcher på tre säsonger och gjorde 14 mål. Så hur kunde PSG ge 380 miljoner riksdaler för en spelare som knappt är värd 200 miljoner? Pastore var inte ens med på Italiens top 10 spelare, en ung talang som har mycket att leva upp till för prislappen. Synd PSG.

1. FERNANDO TORRES!, Chelsea.

Mega-ultra floppen! Värvades från Liverpool till Chelsea för 517 miljoner kronor, plus ett antal klausuler. Så prislappen måste ha hamnat på minst 700 miljoner. Chelsea har betalat för endast tre gjorda mål från Spanjoren. Han har tappat allt vad som gäller inom fotbollen. Han kommer aldrig igenom försvaret och bara går runt på planen och letar maskar. Får aldrig spela och är bänkad i Chelsea. Torres är den dyraste värvningen någonsin i Premier League och han spelade sin första match i Chelsea tröjan mot sin gamla klubb Liverpool. Han blev utbytt i 70:de minuten. Torres gick mållös i 13 matcher innan hans första mål kom! 



/ Alexander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?