Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Capello till Chelsea?


Efter att ha sagt upp sig från det Engelska landslaget så är han nu aktuell för Chelsea.
Vi pratar så klart om Fabio Capello.


Som ni alla redan troligtvis vet så har Fabio Capello sagt upp sig som förbundskapten för det Engelska landslaget. Det hela började när FA beslutade att ta ifrån John Terry kaptensbindeln. Capello som misstyckte och såg det som sin uppgift att utse kapten gick emot FA. Capello fick inte som han ville och han valde att avgå.
Harry Redknapp ses som den perfekta ersättaren men han kommer kosta ca 90 miljoner kronor att köpa loss ifrån Tottenham. U-21 landslagets förbundskapten Stuart Pearce tar över så länge och leder laget i träningsmatchen mot Holland i Mars.

Men nu, knappt 48 timmar senare ryktas det om att italienaren ska stanna kvar i England. Chelsea nämns som ny klubbadress!
Coachen André Villas-Boas har inte fått den perfekta starten i Chelsea och klubben ligger inte riktigt där man hoppats på. Man ligger hela 14 poäng bakom serieledande Manchester City. Det är heller inget stort gap ner till 5:an Newcastle och 6:an Arsenal. Om Villas-Boas nu skulle få sparken så är det alltså Capello som aktuell för Londonlaget.

Tycker ni Capello ska stanna i England eller är det dags för något nytt?


/Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?