Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carlos Tevez gör "comeback"?


Carlos Tevez tränar med City och är aktuell för en "comeback" mot Swansea.
– Nu när Carlos är tillbaka kommer han att addera ett nummer till ekvationen, säger Citys assisterande tränare David Platt.


Efter många om och män så tränar nu Manchester Citys anfallare(diva)Carlos Tevez med klubben igen. Carlos Tevez som haft en lång otillåten semester hemma i Argentina är tillbaka i Manchester och efter en lyckad läkarundersökning så är han tillbaka på träningsplanen med sina lagkamrater.

Frågan är dock om han verkligen behövs? City som har en sådan stark offensiv med Agüero, Dzeko och Balotelli behöver väll inte en fjärde anfallare? Jodå, enligt Citys assisterande tränare så behövs argentinaren.
- Nu när Carlos är tillbaka kommer han att addera ett nummer till ekvationen. När vi har alla friska och tillgängliga kommer spelare som går in i de flesta lagen i Premier League att sitta på läktaren. Managern har sagt att han kan vara redo för matchen mot Swansea den 10 mars, men det kan dröja lite längre än så, säger Citys assisterande tränare David Platt enligt goal.com.

Jag måste säga att jag inte riktigt förstår mig på Mancini. Efter Bayern-matchen sa Mancini att Tevez aldrig kommer spela för Manchester City igen men nu är han helt plötslig aktuell för en comeback? Och han tränar också med klubben.

Vad tycker ni är rätt angående Tevez? Ska man dumpa honom till ett ryskt lag eller sätta honom i reserverna?


/ Tobias Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?