Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carlos Tevez


Carlos Tevez... Vart ska han ta vägen? Vilken klubb hamnar argentinaren i? Stannar han?
Det är väll några av de frågor vi hör runt om i Europa.

Sist det var en sådan här uppståndelse om en spelar måste vart när vår svensk Zlatan skulle lämna Barcelona. Eller vad tror ni?
Det finns väll ungefär 10 A4 sidor att skriva om Milan angående Tevez.
Milan har som vi alla vet bara velat låna Tevez med en köpoption i sommar. City som bara vill bli av med Tevez är inte intresserade av att låna ut argentinaren utan dem vill sälja honom. Detta har väll i stort sett vart det stora problemet mellan City och Milan angående affären.
Ett tag så hade man enligt Milans president Berlusconi lagt ner hela "skiten" och man gick ut till media och sa att det blir inget. Jag tror det gick en-två dagar sen var man igång igen. Tidningarna i England och Italien haglade ner saker angående Tevez, City och Milan.

Den Franska storsatsande klubben Paris St Germain hörde av sig till Manchester City angående Tevez och ett bud på 25 miljoner euro trillade in men det blev ingenting av detta heller. PSG drog sig också ur. Den andra Milano klubben, Inter gjorde också detta efter att deras bud på 22 miljoner euro var för lågt enligt City.

Igår blev det klart att Milan lånar anfallaren Maxi Lopez ifrån Catania. Nu trodde man att Tevez skulle läggas på is ett tag eftersom Milan troligtvis hittat en ersättare till frånvarande Antonio Cassano. Men icke sa nicke! Nu är det igång igen. Tro det eller ej! Senaste nytt är faktiskt att Tevez kan komma till Milan om Inzaghi skulle lämna. Man slipper då betala hans lön och man får en ledig plats i anfallet.

Liverpool sägs också ha erbjudit City deras långe anfallare Andy Caroll som ett byte mot Tevez. Nej tack säger jag! Det sa också City.

Det återstår att se om Tevez backar väskorna och flyger hem till Manchester eller om han packar väskorna till Italien. Det är nu två dagar kvar tills fönstret stänger och mycket kan hända.

Vart tror ni Tevez hamnar? Blir det en flytt i sommar istället och vart i sådana fall?


/Glarbjerg

1 kommentar:

jessica sa...

kluriga frågor, det återstår som sagt att se. bra skrivet!

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?