Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Silly season England

Transferfönstret har stängt för första gången detta år. Det blev aldrig någon transfter bomb. Varken i Europa eller Premier League. Här kommer dock lite övergångar inom England.
Dessa övergångar blev klara under sista dagen av transferfönstret.

Ryan Williams - Portsmouth till Fulham
Ravel Morrison - Manchester United till West Ham
Roman Pavljutjenko - Tottenham till Lokomotiv Moskva
Keith Andrews - Blackburn till West Bromwich
Frederic Veseli - Manchester City till Manchester United
Bobby Zamora - Fulham till QPR
Louis Saha - Everton till Tottenham
David Pizarro - Roma till Manchester City, lån
Steven Pienaar - Tottenham till Everton, lån
Bradley Orr - QPR till Blackburn
Liam Ridgewell - Birmingham till West Bromwich
Wayne Bridge - City till Sunderland, lån
Djibril Cissé - Lazio till QPR
Kevin De Bryune - Genk till Chelsea, tillbaka till Genk på lån
Marcus Olsson - Halmstad till Blackburn
Nikica Jelavic - Rangers till Everton

Ryssen Romam Pavljutjenko lämnar alltså Tottenham. Det har länge spekulerats om detta sedan han tappat sin ordinarie plats i Londonlaget. Ny klubbadress blir Lokomotiv Moskva. Tottenhams ersättare blir anfallaren Louis Saha som lämnar Everton. Engelskmannen Bobby Zamora som har varit en riktig trotjänare i Fulham lämnar nu klubben för London rivalen Queens Park Rangers. Queens Park Rangers har även gjort klart med ännu en anfallare och det ör ingen mindre än Djibril Cissé som gör comeback i England! Fransmannen som öste in mål i Panathinaikos har inte riktigt haft något av en lysande tid i Lazio. Det har bara blivit 1 mål på 18 matcher. Cissé är på lån i QPR.



Chelsea fortsätter värva talanger ifrån Belgien. Senaste namnet är Kevin De Bryune. De Bryune stannar dock kvar i sin gamla klubb Genk resten av säsongen för fortsatt spel. Bänkande mittfältaren Steven Pieenar lämnar Londonlaget Tottenham på lån till Everton. Sydafrikanen har knappt fått någon speltid och det är ett måste. Vänsterbacken Wayne Bridge har skrivit på för Sunderland. Veteranen har suttit alldeles för mycket på bänken hos Manchester City och har inte alls trivts i sin situation. Nu kan han dock glädja sig eftersom regelbundet spel lär vänta i Martin O´Neills startelva.

En liten bomb här i Sverige är att Martin Olssons tvillingbror Marcus Olsson lämnar Superettan laget Halmstad för spel i Blackburn Rovers. Han gick som bosmanfall ifrån Hallandslaget och har skrivit på för 2,5 år med Premier League laget Blackburn Rovers.

Jag kan inte säga annat än att jag längtar till sommarens silly season!

/Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?