Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Luis Suarez säljs?


Liverpool sägs ha tröttnat. Nu vill dem sälja den uruguyanska anfallaren Luis Suarez i sommar.

Troligtvis så har ingen missat all uppståndelse angående Luis Suarez. Allt ifrån rasistattacken mot Evra, hånet mot Fulham supportrarna under en match i höstas på Craven Cottage och handskakningen i lördags mot Evra så har media nu börjat spekulera kring anfallaren dygnet runt.

Efter Suarez nonchalanta beteende mot Evra och inte minst den egna klubben i lördagens tungviktsmöte mellan de båda giganterna Liverpool - Manchester United så har nu Liverpools klubbledning gått ut riktigt hårt mot Suarez. Det ryktas nu om att Liverpool vill göra sig av med anfallaren i sommar då det har varit mycket problem med Suarez till och från.
Angående handskakningsincidenten i lördags så sa Suarez till Kenny Dalglish att han skakade Evras hand men vi ser tydligt på reprisen än idag att det inte stämmer. Ljuger han nu för sin tränare?
Suarez är verkligen en underbar fotbollsspelare med sin vackra spelstil och teknik men blir problemen och kritiken mot Liverpool inte för mycket?

Detta beteende från Suarez angående handskakningen har även satt sin prägel på de yngre kidsen. I gårdagens match mellan Aston Villa - Manchester City(0-1) så hälsade inte Villas mascot på Citys mascott innan match utan han hoppade över den lille City killen som sträckte fram handen.
Vad är det här?!

Skärpning Suarez!

/Glarbjerg

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där med att maskottar inte tagit hand har hänt en del gånger innan, Med det sagt försvarar jag inte det Suarez gjorde tycker det han gjorde var dåligt

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?