Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RESAN MED VIDEOKLIPP!

Vi kom till Landvetter runt 06.00 tiden på morgonen, vi pratade och spekulerade om hur resan skulle se ut i Dortmund. Planerade lite när vi ska äta, dricka öl, och titta runt i stan. Vi kände oss mer eller mindre som ett uppfyllt ölglas med adrenalin, förväntansfulla. När man kommer in på flygplatsen i Landvetter så ser man ett charmigt litet café, direkt när man kommer in. Vi bestämde att slå oss ner och gå igenom alla papper om hotellet och olika flygtider, vi skulle ju mellanlanda i Amsterdam också. Biljetterna hade jag gömt långt ner i väskan av någon dum anledning.

Men jag ser dom ligga där bland alla papper, så jag drog upp dom också ur väskan. Vi börjar titta på alla papper och allt verkar vara jättebra! Tills vi fick se matchdatumet på biljetterna. Tjugosjätte Februari, en söndag. Vi skulle ju åka hem den Söndagen!

Vi dämpade våran panik med en potionsnus och ett djupt andetag. Hur ska vi lösa detta? Vi gick in på TVmatchens app på telefonen och såg att Köln möter Leverkusen på RheinEnergieStadion i Köln. Vi bestämde oss att vi ska ha biljetter till derbyt, det måste ju bara en grym match tänkte vi.

När vi kom fram i Düsseldorf så tog vi första bästa tåget mot Köln för att fortsätta våran resa mot derbybiljetter. Vi frågade massa trevliga tyskar i staden, de pekade åt alla möjliga håll vart vi skulle. Men oroväckande så slutade alla tyskarna med meningen, - Men ni kommer inte få några biljetter, det är fullsatt tror jag. Med nervösa steg klev vi in i en biljettshop, vi hade hittat shopen.

Vi lunkar oss fram till disken och frågar kvinnan bakom kassan med våran tysk-engelska-svenska dialekt, - "Hello, jag want scwein tickets FC Köln tonight" Kvinnan svarade med en bestämd ton, typisk tysk ton, ni fattar. - "Yes!" Vi fick två biljetter till matchen och vi var enormt lyckliga, vi skulle få se ett stenhårt slash/ deciplinerat fotbollsderby!

Svenskar på resa genom Europa..


1 kommentar:

Paul sa...

GRYMT !! :)

Mvh Paul Bright

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?