Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Podolski till Arsenal och Guidetti tillbaka till City.


Wenger värvar nytt. Podolski överens med Arsenal.

Tyska medier går idag ut med uppgifter gällande Arsenals intresse för tyska stjärnan Lukas Podolski. Det är inte första gången som Arsené Wenger visar intresse för landslagsmannen och att Arsenal behöver värva är inte något vi gått miste om.
Intresset för Podolski startade redan när han spelade i Bayern München och i våras la Arsenal ett bud på 150 samt 170 miljoner kronor men både Podolskis nyvarande klubb FC Köln samt Podolski själv tackade nej. Nu ska dock London vara aktuellt enligt tyska Bildt och Sky sports. Podolski är känd för att alltid hitta nätet i Tyska landslaget men denna säsong har han även gjort 15 mål på 18 matcher i Bundesliga.

------------------

John Guidetti kallas "hem" i sommar.


Efter succé utlåningen till Holländska Feyenoord så har det spekulerats om hur det blir efter utlåningen. Feyenoord vill så klart behålla sin målsprutare men Manchester City säger annat.
- John har en ljus framtid. Han har hög potential och det var därför som vi gav honom ett nytt kontrakt förra sommaren, säger Manchester Citys assisterande tränare David Platt till Manchester Evening News.
Manchester City har sett nästan alla matcher och Guidettis egna scout Patrick Vieira har funnits på plats ett flertal gånger.
- Det har varit en väldigt lyckad utlåning. John kommer att återvända i sommar och då får vi se vad som händer.
Men är inte konkurrensen alldeles för tuff för vår svenska talang? Med Sergio Agüero, Mario Balotelli, Edin Dzeko och hemåt vända Carlos Tevez på topp så ser det svårt ut. Jag tycker att Guidetti ska köra på en säsong till i Holland eller i alla fall hålla till i en klubb där han kan få kontinuerligt med spelstil och utvecklas ännu mer som spelare!

Vad tycker ni?

/Tobias Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?