Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tevez får inte spela!

Tevez och Mancini växlar ord
Gårdagen är förbi och Tevez känner väl sig som när man vaknar upp på Söndag och vet att man gjort bort sig på fyllan, dra täcket över sig och somna om. Han har nu gjort sig ohållbar i klubben om det nu är en "taktik" från hans sida eller om det är hans agent får vi nog aldrig reda på. Men det blir intressant att följa tiden.

Matchen då? Bayern München visade att det inte var deras andra Champions League match. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så stor skillnad på lagen, men Tyskarna körde över Manchester laget totalt från första minut! Ett konstigt byte gjorde Mancini när han tog in Kolarov i slutet av andra halvlek. Trodde möjligtvis Mancini att hans City skulle vinna på långskott och frisparkar?

Manchester United åkte på en riktig spark i skrevet hemma på Old Trafford och har inlett Champions league uselt. Lättaste gruppen fick dom om man ser till lagets standard. Första matchen borta mot Benfica blev det 1-1 och hemma mot FC Basel 3-3. 

Fergie får ta fram ett par fotbollsskor med spikdobbar och kasta omkring sig i omklädningsrummet som han gjort förut, för att få tändvätska i gubbarna. Om det var fotbollsskor eller inte vet jag inte, men en sko flöj iallafall bland grabbarna.

Idag tar Valencia emot Chelsea på Mestalla. Jag tror på kryss, vad tror ni?

/ Frank Plastic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?