Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stahre klar för IFK Göteborg

Håkan Mild och Mikael Stahre
Bilden som vi aldrig trodde vi skulle se år 2009 när AIK tog guld framför nosen på alla Göteborgare. Håkan Mild och Mikael Stahre vid samma bord och dricker samma kranvatten. 

Ryktena har surrat i Göteborg en hel tiden nu faktiskt. Spekulationerna runt IFK Göteborg och Stahre har varit som en irriterande mygga från sommaren till hösten. Men 23:de September blev det officiellt klart. Jag tror delvis att övergången var klar redan när Sobralense skrev på för Kamraterna. 

Stahre hade ju gjort sig ett uttalande till media och berättat att "Sobralense är min favoritspelare i Allsvenskan". När nu Brassen blev klar för blåvitt fanns det ingen tvekan i Stahres beslut.

Turbulensen runt blåvitt och just tränarfrågan har gått i högfart sen försäsongen började för IFK Göteborg. Jonas Olsson har varit kritiserad sen säsongen började, då han visade en blek resultattavla inför säsongen 2011.

Mikael Stahre och IFK Göteborg, hur ska detta funka? Tränaren som roffa åt sig guldet i finalen 2009 på Gamla Ullevi. Jag tror blåvitt fansen förväntar sig oerhört mycket av Stahre. Att han tränade AIK för två och ett halvt år sedan spelar nog inte så stor roll. 

Blåvitt vill se Stahre prestera och klättra i tabellen. Stahre kommer inte få det lätt på kamratgården iallafall. Den saken är finito.

/ Alexander
Extramaterial:%20Ekwall%20vs%20Lundh%20med%20Micke%20Stahre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?