Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Matihas Ranegie, MFF och Europa League spel.

Matihas Ranegie, denna 27 årige fotbolls anfallare. Hur blir det med honom nu när han har skrivit på för Malmö FF? Matihas har haft mer än en jobbig fotbollskarriär i allafall.

Matihas Ranegie på presskonferens
2008 gick IFK Göteborg med på att låna ut Matihas till Go Ahead Eagles som var ifrån Holland. Varför lånade IFK Göteborg ut Matihas? En sån talang som han ska väl inte lånas ut? Han har ju till och med vunnit (Årets spelare) i Divison 2!

Det är väl så enkelt att Matihas Ranegie inte klarade av pressen som Kamraterna hade på Matihas. Han kom försent, var bakfull, kom inte ibland på träningarna osv.

Men spelet i Go Ahead Eagles blev inte av inpricip, han gjorde 5 matcher. Blev skadad och sen ville ingen ha med honom att göra förutom Häcken.

När Matihas blev skadad såg inte blåvitt något i honom längre. Blåvitt och Hisings laget BK Häcken kom överens om en prissumma. Matihas Ranegie var klar för Häcken.

Det tog sisådär två säsonger för honom att verkligen göra sig ett namn i Allsvenskan. Med ett målsnitt på 2,25 per match har nu Matihas Ranegie gått över till Skånska laget Malmö FF.

Malmö spelade mot IFK Göteborg härom veckan på Ullevi, första matchen för Matihas Ranegie. Matihas var den blekaste spelaren på planen. Verkade inte alls nöjd med sitt spel. Han imponerade varken på mig eller på dig.

Men ikväll ska Matihas Ranegie bevisa vem han verkligen är. Denna stora anfallare med ett klipp i steget som man sällan ser i Allsvenskan ska visa vart skåpet ska stå.

Ser man på gruppen så tror jag MFF kanske kanske har en chans, men endast på hemmaplan. På hemmaplan vet vi att Malmö är ett vasst lag, och med deras fans kommer dom internationella lagen få vidöppna ögon.

Kolla bara på hemma matchen mot Rangers när hela Swedbank arena hoppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?