Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Summering: FC Barcelona v. AC Milan!

Messi
Champions league denna Coca Cola turnering som går ut på att kränga av så mycket reklam man kan under
två och en halvtimme. 

Eller handlar det om att dem bästa klubblagen ifrån de bästa ligorna ska göra upp om titeln som bästa europeiska lag.

Veckan rivstartades i tisdags med FC Barcelona och AC Milan, man hade knappt fått ner bakdelen i soffan innan den flög upp igen. En pass hem till Abbiati som långar upp den mot Kevin "Prince" Boateng som förlorar duellen mot Abidal som nickar på van bommel som tråcklar sig förbi Iniesta. Lämnar över bollen till Pato som med en liten touch på högerdojan stannar upp bollen lite för att sedan svepa med sig bollen med vänster och trycka till med högerytter sida mellan Barcelonas försvar.

Resten av matchen var det bara katalonien, och visst blev det utdelning genom världens just nu bästa spelare Lionel Messi, han hittar någon lucka igenom tre Milan spelare som ingen annan ser eller dom kanske ser den men har i baktanke att det inte är någon ide att försöka. Messi han ska igenom och igenom kommer han, passen därefter går till Pedro som bara kan lägga in den.

Pato gjorde mål efter 25 sekunder mot FC Barcelona!
Barcelona gör även ett andra mål på en vacker frispark av David Villa. Publiken hurrar och jublar segern
är klar och barcelona vinner som vanligt. Men så i nittioförsta minuten "ramlar" Abidal framåt och putter
ut bollen över egen kortlinje. Mannen som lyft den åtrovärda pokalen mest gånger Clarence Seedorf stegar ut mot hörnflaggan tar några steg bakåt och väntar på domarens signal. Domarn blåser, Seedorf tar två kliv framåt, kysser till bollen och med en högerinsida som går perfekt mot målområdet. Där kommer Thiago Silva som löper emot bollen och hoppar högst och nickar in bollen bakom Valdez.

2-2! Jävlar vad jag älskar Champions League!

/Frank Plastic
 Fotbollsmagasinet.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?