Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Summering av helgmatcherna!

Låt oss börja i England där Liverpool åkte på sig en riktig mega känga rakt under hakan! Liverpool var chanslösa mot ett snabbt och effektivt Tottenham. Med Martin Skrtl och Charlie Adam utvisade minskade chanserna på en borta vinst. Liverpool har nu två raka förluster och Tottenham tog sina första tre poäng hemma.

Arsenal, Vad är det som håller på att hända? Ännu ett fiasko av London gänget. Med en till förlust i bagaget ligger Arsenal på 17:de plats! Jag säger som Gunnerfansen - Spend some fucking money Wenger! 
4-3 förlorade Arsenal med mot Blackburn. Blackburns Yakubu visade vägen för Blackburn!

QPR imponerade på oss som följde matchen mot Newcastle! QPR vann med hela 0-3 mot Wolves på bortaplan. Värvar man smart så vinner man matcher!

En överraskande seger för Sunderland mot Stoke City! Sunderland vann med 4-0! Jag trodde verkligen inte att dom skulle vinna med dom siffrorna. Ett Stoke som tidigare besegrade Liverpool med 1-0. Duktigt av Sebastian Larssons Sunderland.

Manchester United vann mot Chelsea med 3-1. United fick två offisde mål godkända, Torres gjorde världens idiot miss, Rooney missade straff och halkade, ramires missade öppet mål. Ja, vad ska man säga. En mycket händelserik match. Men som vanligt så imponerar United på oss alla i nuläget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?