Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Marcus Olsson till Blackburn


Det är nu helt klart att Marcus Olsson lämnar superettan laget Halmstad för spel i Premier League laget Blackburn Rovers. Marcus kontrakt med Halmstad har gått ut och den snabba vänstermittfältaren visste att detta var rätt chans att ta.
- Ofattbart kul. Först trodde jag inte att det var sant, men nu har jag skrivit på ett två och ett halvt år långt kontrakt, säger Marcus Olsson till fotbollskanalen.se.

Blackburn ska ha följt Marcus en längre tid. Scouter fanns på plats redan i fjol och såg den gamla HBK:arens framfart. Det var först efter landslagets januariturné som Blackburn ska ha hört av sig till Olsson. Där föll avgjörandet.
Marcus tvillingbror Martin Olsson finns sedan tidig ålder i klubben. Martin håller mestadels till som vänsterback och kanske får vi se tvillingen Marcus framför?

Marcus trodde först att det var ett skämt när Blackburn hörde av sig men han insåg allvaret när dem bad honom flyga direkt ifrån Qatar för provspel och eventuell läkarundersökning i Blackburn.
Kontraktet är på 2,5 år. Det är oklart vad Marcus kommer att få i lön men man kan räkna ut att det är ett rejält lyft jämfört med vad han fick i Halmstad.

Vi på Fotbollsmagasinet önskar Marcus all lycka i framtiden!

/Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?