Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Silly Season Premier League


Gary Cahill ska i lördags genomgått den obligatoriska läkarundersökning och Chelsea uppger nu att mittbacken ifrån Bolton är helt klar.
Bolton sägs vilja spendera pengarna ifrån Gary Cahill på en yttermittfältare. Det ryktas om Tottenhams bänknötare Giovani Dos Santos.

Liverpool och Manchester United uppges jaga Crystal Palace unga striker Wilfried Zaha. Anfallaren är endast 19 år gammal och ses som en framtidsman för Elfenbenkustens landslag men Crystal Palace boss Dougie Freedman säger att han har pratat med både Kenny Dalglish och Alex Ferguson om att en övergång inte är aktuell.

Tottenhams manager Harry Redknapp reste igår till Frankrike och såg Loic Remy näta två gånger för sitt Marseille mot Lille. Remy sa dock i en intervju att det inte är aktuellt för en januariflytt. Det var en besviken Harry som flög hem till London.

Killen som för det mesta sitter på bänken men nästan alltid nätar när han kommer in ryktas vara på väg till Bayern München. Jag talar såklart om Uniteds Dimitar Berbatov. Bayrn sägs ha lagt ett bud på 80 miljoner kronor.

Senaste nytt om Tevez-soppan. Franska Paris SG är berett att lägga ett bud på 30 miljoner euro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?