Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Silly Season Premier League



Den 31/1 stänger transferfönstret så jag tänkte slänga in lite silly snack här idag!

Både City och United sägs jaga den argentinska anfallaren Nicolas Gaitan. Gaitans agent säger dock att han trivs väldigt bra i Benfica och det har varken kommit något bud från City eller United.
Paris klubben Paris St Germain försöker värva Chelsea-ikonen Frank Lampard. Hur trovärdig är den på en skala 1-10? Även Chelseas mittback Alex ryktas vara "på väg" till Paris giganten.

Den italienska klubben Lazio har sedan tidigare lånat ut anfallaren Mauro Zarate till Inter men nu försöker Tottenham orda ett låneavtal.
Liverpool vill också dem låna spelare. Det ryktas om bänknötaren Esteban Granero, Real Madrid.

Mino Raiola är väll bara för skön? Efter Mario Balotellis avstängning så gick han ut i media och sa att han kan ta bort Balotelli ifrån City då han inte har tid att bråka med FA. "Jag vill inte slösa tid på att bråka med FA. Jag är redo att flytta på Balotelli" sa Raiola igår. Idag gör Raiola verkligen en u-sväng då han säger att Balotelli inte ska bort ifrån klubben. "Balotelli stannar säsongen ut och även nästa säsong". Skön snubbe den där Raiola.
Mer City! Roberto Mancini ska ha sänt delegater till italienska huvudstaden Rom för att kolla in duon David Pizarro och Cicinho enligt Corierre dello sport.

Den bosniske landslagsmannen Zlatan Muslimovic tränar med Sunderland från och med idag enligt Goal.com. För närvarande spelar han i grekiska PAOK men har ett förflutet i bl.a IFK Göteborg. Återstår att se om det blir någon övergång.

Lite rykten om Hugo Rodallega bjuder vi också på. Wigan anfallaren såg ut att lämna bottengänget i sommras men stannade. Nu säger dock Rodallega själv att detta blir den sista säsongen med Wigan. "Mitt kontrakt går ut i Maj och jag hoppas på en lösning efter det, men detta är min sista säsong i Wigan. Vart tror ni Rodallega hamnar och vart tycker ni hans spelstil passar in?



Rykten hit och rykten dit. Vi har faktiskt en klar övergång som vi kan bekräfta. Milans nigerianska back Taye Taiwo har skrivit på ett låneavtal för QPR. "Det är fantastiskt att få hit Taiwo och jag ser fram emot ett bra samarbete" säger QPR:s tränare Mark Hughes.


/Glarbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?