Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tungviktsmöten


Denna helg är alla fotbollsfanatikers helg. Två riktigt härliga och grymma topp matcher väntas i helgens Premier League omgång.

Liverpool - Arsenal
Tottenham - Manchester United


Det är dags för ännu en omgång i världens bästa liga och idag bjuds det på ett par riktigt bra matcher.
Dagens tidiga match mellan Liverpool - Arsenal blir en höjdpunkt. Liverpool som befinner sig på en 6:e plats i ligan med 39 inspelade poäng, måste vinna idag för att hoppet om en CL-plats ska leva vidare. Cuptiteln mot Cardiff City var otroligt viktig. Inte bara för Kenny Dalglish utan även för supportrarna och inte minst för klubben i sig. Liverpool kommer till dagens match med gott om självförtroende. Något som även Arsenal har gott om. Arsenal som låg under mot Tottenham med 0-2 gjorde en imponerande och inte minst sagt grym vänding till 5-2! 5 raka mål mot London rivalen Tottenham. Då är man inte dåliga.
Arsenal har ett riktigt högt odds på sig idag. Finns det folk som glömt denna vändning?

3:e placerade Tottenham tar sig an Wayne Rooney(tillbaka efter skada)och Manchester United hemma på White Hart Lane i morgon. Tottenham som i förra helgen föll tungt mot Arsenal, jagar de två Manchester lagen ovanför sig i tabellen och bakom sig har dem en hel kvartett som slåss om en Champions League plats. På förhand en väldigt viktig match båda lagen. United jagar City som har ett försprång på två poäng. Tottenham i sin tur jobbar hårt för att hålla sig fast vid sin tredje plats. Kan Tottenham lyfta sig efter förlusten mot Arsenal(5-2) så tror jag att man kan ta poäng här idag mot tvåan United. United har dock fått tillbaka sitt anfalls ess Rooney och vi vet väll alla vad den killen kan göra på en fotbollsplan?

Hoppas ni får en grym fotbollslördag.

/Glarbjerg

2 kommentarer:

Paul sa...

Hur kan du glömma nämna det glödheta Derbyt i Nordöstra England, Tyne-Wear Derbyt mellan Newcastle och Sunderland !! :)

Glarbjerg sa...

Paul: Tänkte mer möten mellan topp lagen men du har rätt. Jag får inte missa derbyna! :)

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?