Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Darrigt United till Schweiz!

Welbeck
Benfica och Manchester har vardera nio poäng och ikväll möter United -FC Basel som ligger trea i gruppen på imponerade åtta poäng. Benfica ställs emot FC Oţelul Galaţi som inte har tagit ett ända poäng i gruppspelet. Benfica tar hem ytterligare tre poäng. Så Benfica kommer gå vidare utan problem från grupp C.

Desto svårare kommer det bli för United som spelar på bortaplan ikväll och måste ha tre poäng för att fortsätta spela i Champions League.

FC Basel som har varit stöddigt bra i turneringen så här långt. Det kan väl bli en riktigt skräll ikväll på St. Jakob-Park. Basel är i storform också, det får vi inte glömma. Senaste fem matcherna så har laget vunnit fyra av dom och en lika. Schweizarna leder ligan med sex poäng. Dom vann matchen mot liga tvåan FC Luzern med 1-0 hemma den tredje december.

Så att Manchester United kommer med ett toppat lag till max är det inget snack om. Det finns inget annat än att gå för vinst idag. Låt oss leka med tanken lite och säga att United förlorar idag och inte lyckas att ta sig vidare. Skulle det då bli första gången vi kan läsa i tidningarna att Sir. Alex sitter löst?

Både Berbatov och Hernandez är borta från anfallet i United, dom är inte ens på plats. Till sitt förfogande har Sir. Alex Danny Welbeck. Den troliga elvan.

4-4-2

De Gea

Smalling-Ferdinand-Vidic-Evra

Nani-Jones-Giggs-Young

Rooney-Welbeck


Varför inte Lindegaard istället för De Gea?

/ Alexander 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?