Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Passion vs. Pengar

Idag klockan 17.00 tar Liverpool emot City på Anfield. City som förlorade faktiskt senast mot Napoli i Champions League med 2-1. Ett svagt och fantasilöst City i 90 minuter bäddade upp för Italienarna. Idag kommer City till Liverpool för att spela Ligamatch.

Den största nyheten för alla City fans där ute är att anfallaren har blonderat sin "tuppkam" passande till matchen senare idag.

Mario Ballotelli har fått ta Dzeko's plats i de senaste matcherna från start. Han är i god form och det var endast Mario och Toure som ville vinna matchen mot Napoli förra veckan. Formstark anfallare. Uppgiften blir inte lätt för Agger och Martin Skrtl.

Liverpool har endast Steven Gerrard borta på skada medans City har Carlos Tevez som fortfarande är borta från laget. Mario Ballotelli har haft feber så om han kommer att få starta idag är tveksamt.

Men ser man på truppen och vad Mancini har till sitt förfogande så spelar det ingen roll vilka spelare som är skadade. Det finns alltid en toppspelare som kan ta platsen.

Liverpool imponerade på oss senast mot Chelsea. En löpstark Maxi fick chansen från start och tog den. Craig Bellamy gjorde en fantastisk insats och han är värd en plats i startelvan idag.

Fotbollsmagasinet lömskar en trolig startelva.
I December åker vi till Liverpool
En liten teaser inför matchen!   (Filmklipp)

/ Alexander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?