Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Årets delikatess i Italien, Syd-Norr

Dags för kanske den mest intressanta matchen i Italien denna säsong då söder tar emot norr. Det är så mycket känslor inspelade i dessa möten, 60 000 Napoli fans kommer att försöka psyka ut Juventus spelarna. Det hade dem kanske lyckats med dem senaste säsongerna, men ny kapitel i Juventus har öppnats. Hur går detta? Återstår att se om det enda obesegrade laget i Italien (Juventus) kanske åker på sin första förlust.

Napoli

Napoli har inte haft så trevlig inledning på ligan som man hoppats på. Men när även ens president är mer inställd på Champions Leauge så är detta kanske inte så konstigt.
Det har även tidigare idag konstaterats att Edison Cavani missar matchen på grund av en skada som han ådrog sig i matchen mot Atalanta, även detta gynnar Juve!

Truppen: De Sanctis, Rosati, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Fernandez, Fideleff, Dossena, Dzemaili, Gargano, Hamsik, Inler, Maggio, Zuniga, Cavani, Lavezzi, Mascara, Pandev, Santana.

Juventus
Juventus har som sagt öppnat upp en helt ny kapitel denna säsong, och är det någon man ska tacka så är det nog Antonio Conte, mer presentation om honom behövs nog inte. En stor avbräck för bortalaget är den avstängde Claudio Marchisio som fick sin fjärde gula kort senast mot Lazio. Stort avbräck förstås och enligt mig blir detta bra prov för tränaren Antonio Conte och hans taktik.

Slutsummering

Jag måste få erkänna att jag tror Juve tar detta på grund av att man helt enkelt har en mer utvilad trupp samt att jag tror att säsong 2011/2012 är nog Juventus år.
Tippar på 1-2 mål av Matri, Vucinic samt Hamsik.

//Adnan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vilken liga följer du?